tiistai 28. toukokuuta 2013

Talotoimittaja valittu

Valitsimme talotoimittajaksemme Caavatalot.
Syinä
- edullinen hinta
- monipuolinen tarjouksen sisältö
- uuden toimijan halu panostaa kohteeseemme näyttökäyttöön?
- Omat sisätilavalinnat jo aikaisessa vaiheessa eikä niin, että maksatte sitten lisähintaa
- maatyöt samasta puljusta

En nyt muista muita syitä, oon poikki.... :D

Torstaina mennään rakennusvalvontaan esittelemään meidän luonnoksia. Mua jännittää ihan sikana, mä toivon, että se reissu menee hyvin....

11 kommenttia:

 1. Ei kannatais tuolta toimittajalta ottaa mitään,jos haluaa hyvää jälkeä ja oikein rakennetun talon.. Mutta taitaa olla jo myöhäistä..

  VastaaPoista
 2. Mulla taas on tietoa,että ei todellakaan ole hyvä valinta.. Toki jos haluaa talon joka on väärin rakennettu ja homehtuu hetkessä niin mikä ettei..

  VastaaPoista
 3. Taitaa ihmiset erehtyä firmasta, koska kyseessähän on uusi firma, ja meillä sattuu olemaan ensimmäisiä caavataloja josta on avaimet luovutettu ja ollaan asuttu vasta reilu kuukaus.. tää ei ainakaa oo homeessa eikä oo kyllä muutakaan valittamista.. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tiedän mikä firma on. Laperan kanssa samaa soppaa.. Että onnea vain.. Ei käy sua kateeks..

  VastaaPoista
 5. Olethan muistanut kertoa negatiivisen ajattelusi kyseisestä toimijasta heille itselleen ? Netti on helppo paikka narista. Kyllä on eväät aika vähissä...

  VastaaPoista
 6. Järkyttävää kuraa ihmiset jaksaa täällä jauhaa. Firma on uusi ja taloja vasta muutama valmis. Millähän kokemuksella te täällä kerrotte onko firma hvä vai huono? Antakaa jo olla. Suomessa on niin tiukat määräykset rakentamisen suhteen ja ne on samat kaikille että yksikään firma tässä maassa ei tee tasalaatuisesti "paskoja" taloja. Samanlaisia elementtirunkotaloja ne on kaikki. Kuinkahan suuret erot on oikeasti esim. Kannustalon ja vaikka Muurametalon rungossa. Ottakaa selvää asioista ennen kuin tulette nimettömänä teilaamaan firmaa joka on juuri päässyt aloittamaan. ONNITTELUT TALOKAUPASTA JA ONNEA PROJEKTIIN! Tulee varmasti hyvä talo!

  VastaaPoista
 7. Uus firma mutta samat pomot/johtajat. Pitäny nimi vaihtaa ku saanu niin paskan maineen.. Mulla on varmaa tietoa että melko uusia laperan taloja joissa ei sähköt toimi ja kaikenlaista muuta ongelmaa.. Taitaa olla omat miehet täällä kehumassa.. Hahha että naurattaa ku täällä ihmiset luulee tietävänsä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolla sun väittellä ei mitään perää kun et voi omalla nimellä esiintyä.Et varmaan ole kauheesti mikään ruudinkeksijä....

   Poista
 8. Ensimmäisenä tulee mieleen, että kuka sinun palkkasi maksaa, kun olet noin monta negatiivista kommenttia tänne jaksanu vääntää? Joka tapauksessa, itse olen jo katsellut/vertaillut talotoimittajia tarjouskierrosta silmällä pitäen ja caava yksi niistä. Mielenkiinnolla seuraan tätä blogia..

  VastaaPoista
 9. Onpa kiva, että täällä on keskusteltu atiivisesti ;)

  Me olemme Caavaan tyytyväisiä tähän asti. Hyvää palvelua saa, asiat hoidetaan ja tehdään sovitusti. Sehän on niin, että kyllä sitä homehtumaan saa vaikka minkä talon, jos niikseen tulee. Luulen, että paalutusperustainen tönö ei ole se ensimmäinen homeläjä, ja kunhan seinäelementit saadaan villa kuivana tontille ja säältä suojaan. Ei se Caavan villa varmaan ainakaan valmiiksi ole hometettua :D

  Joo, netissä on kiva öykkäröidä anonyymisti :)

  VastaaPoista