tiistai 7. toukokuuta 2013

Älä ajattele

Älä ajattele, jos ajattelet, voisi alkaa vähemmän hullua hirvittämään. Rahaa palaa hel....sti, kaikki palaset ovat vielä epävarmassa asetelmassa toisiinsa nähden (Pankki, oman myynti, talotoimittajan valinta, raha, raha, raha......) niin ja sitten vielä se, että minnekäs tunget 6 henkisen perheen puoleksi vuodeksi asumaan.

Ei siis voi alkaa miettimään sen tarkemmin, pitää yrittää vaan hoitaa asioita.

Nyt saimme eilen puhtaaksi piirrokset arkkitehdiltä. Nämä sitten lähti 6 toimittajalle menemään; Plania, Kastelli, Jukka, Caava, Rakennustoimisto Piipponen ja Omatalo. 5 ovat vastanneet, kaksi näistä olen tänään tavannut (Caava ja Kastelli), huomenna tapaan rakennustoimiston, Jukka ja Plania meinaavat laskea tarjouksen pelkillä kuvilla.

Ja kyllä tyhmää ihmistä vedätetään. Toisaalla sanotaan, että terassin uloimmasta kohdasta pitää olla vielä neljä metriä rajaan, toisaalla, että ulkoseinästä lasketaan se 4m, terassia ei lasketa... Pitänee huomenna laittaa itsensä suden suuhun ja mennä rakennusvalvojalle (ei niin suopeaksi ihmiseksi väitetty) pyytämään jelppiä. Sitten pitäisi pyytää maan mittaajaa paikalle kertomaan missä menee meidän sivuraja. Se ei ehkä täysin mukaile vanhaa pensasaitaa ;) Sitten pitäisi käydä eräs tarjouspyyntö läpi, käydä näyttämässä tonttia maanrakentajalle.... ym. Neljän lapsen kanssa. Terve.


Mukavempiin ja tylsiin asioihin. En saa varaavaa manttelitakkaa. Se varaava osa pitäisi johonkin laittaa seinän sisään, eikä se mahdu. Upotettu kylpyamme ei ehkä onnistu, koska rakentaja ei halua ottaa vastuuta vesieristeistä sen kanssa. Mutta kauniit portaat löytyi Caavan Kaanon-portaat, enjoy:
http://www.caava.fi/portaat/kaanon/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti