lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tonttitarjous 1

Meidän perheessä ei aikailla. Vaikka tarkoitus oli odottaa rauhassa kaupungin tontteja ja niiden jakoa, niin tehtiin eilen yksi tarjous kivasta tontista :) Eli naistenpäivän kunniaksi jätettiin omasta mielestämme hyvä tarjous lohkottavasta määräalasta. Tuloksia saa odotella kuitenkin niin kauan, että tiedetään, saavatko myytyä tilan vanhaa taloa, josta kyseinen tontti lohkaistaisiin. Eli meidän pitää nyt kuitenkin malttaa ja rauhassa odottaa... Kyseinen maapläntti olisi n. 750m2 ja paikaltaan erinomainen. Näkymät ovat hyvin kotoisat, pääsisin omaan henkiseen kotiini :D

Vaikka kaikki on levällään kuin korttipakka, on talomalleja ja pohjia suunniteltu aivot sauhuten.

Tässä tämänhetkinen suosikki Jettataloilta

Ainoakodilta vaihtoehto, muuttovalmis.
Ainoa kodilta ottivat jo aktiivisesti yhteyttä, kun kyselin eräässä tapahtumassa heidän taloistaan. Siitä pisteet! Ja positiivista, että taloa saa myös 2700mm huonekorkeudella! :)

Kodinhoitohuoneesta haluaisin suuren. 20m2 menisi kevyesti. Haluaisin kaikki perheen käyttövaatteet sinne, kuraeteisen, pesukoneet, pukeutumishuoneen, jäähdyttelypaikan saunan jälkeen... Liikaa vaatimuksia yhdelle tilalle?

Keittiöunelmia...2 kommenttia:

  1. Löysin nyt sun blogin, samalla kun omani uumenista löysin julkaisemattomaksi jääneen kommentin =P Jään ilman muuta seuraamaan!

    Ja KHH oli mulla kans yks isojen vaatimusten kohde. Melkein kaikkea sain, mitä halusin.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun löysit :D Oon tosiaan vakoillut teidän proggista tässä matkan varrella :)

    VastaaPoista