sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tonttitarjous 2

Koska kiinteistökauppa- ja tarjoukset ovat päteviä vasta kaupanvahvistajan leiman jälkeen, teimme "päällekkäin" toisen tarjouksen tontista. Samanmoinen 750m2 tontti lohkottavana isommasta tontista. Postinumeroalue ehtii edelliseen tonttiin verrattuna vaihtua, mutta välimatkaa n. kilometri. Hintapyyntö oli pöyristyttävä. Tarjosimme suhteessa alueen keskihintaan tarjouksen joka on siellä hintatason ylärajalla. Eli hyvä tarjous. No, myyjillä on nähdäksemme korkea luulot omastaan, joten vastatarjouksen laittoivat, mikä yhäkin hyvin korkea. Emme missään nimessä lähde maksamaan ylihintaa tontista, joka ei edes ole millään tavalla erityinen. Eli jatkamme ihmettelyä, toivottavasti saataisiin kaupat tehtyä tontti nro :stä, josta meidän tarjous ns. hyväksytty, kun vaan saavat talon myytyä.

Isoäidillä on kellarissa vanha ompelukone. Olen miettinyt, voisiko sen alustaa hyödyntää sisustuksellisesti ja törmäsin Maikkarin Tyylivarkaat- nettisivuilla ihanaan muutoskohde ideaan:
Kuvateksti " Näyttävä ruokapöytä rakennettiin Singer-ompelukoneen jalkojen ympärille: toisen pään valurautajalat tilattiin Rusticasta mittatilaustyönä. Pöytälevy hankittiin Sarokkaalta ja maalattiin Tikkurilan Mustamarja-lakalla." ( http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/lifestyle/tyylivarkaat/taustaa_muutoskohteet?1482872

Tosi makee. Tykkään myös eripari valkoisista tuoleista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti