sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Suunnittelua yhdessä sunnuntain kunniaksi

Meillä oli mukava parisuhde hetki, suunnittelimme yhdessä talon alakerran pohjaa. Muokkauksessa nyt Jetta talojen Villa Sandvik 155m2.



Talon malli on söpö kuin sika pienenä ja yläkertakin olisi meille hyvä. Aulatilan jos muokkaisi lasipariovilla 5. makuuhuoneeksi, tai tv huoneeksi/kirjastohuoneeksi nyt aluksi. Lapsista kaksi menisi samaan huoneeseen, mutta tarpeen mukaan olisi mahdollista saada kaikille omat huoneet ja meidät aikuiset sijoittaa kirjastoon.



Alakerrasta lähtisi takkahuone pois ja siitä tilasta tehtäisiin "aputilaa" eli laajennettaisi kodinhoidonhuonetta ja pesu/saunatiloja, tehtäisiin varastotilaa, vaatehuonetta, teknistä tilaa. Näin ollen saataisiin käytettyä mahdollisen tontin rakennusoikeutta n. 150m2+40m2 eli 40 neliön alaa sisätilojen aputiloihin. Talon pohja saisi olla neliskanttinen. Olen antanut itseni ymmärtää, että neliskanttinen talo olisi edullisempi, kuin kulmikas. Myöskään yläkerran parvekkeille ei ole käyttöä.

Koska meidän kommunikaatiokeinoina avioliitossamme on lähinnä huuto, sain puolisoltani ihanan yllätyksen ulko-oven paikkaa ja väriä (kyllä, oleellinen asia tässä vaiheessa!) keskusteltaessa...


AVIOEROHAKEMUS (kun huono kuva)


Avioerohakemus olisi siis hyvä täyttää jo nyt valmiiksi!! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti