keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Meillä on rakennuslupa!

No niin, kuten meille ystävällisesti luvattiin, niin rakennuslupa tuli n. 8 viikossa, pikkaisen yli. Mutta hirveellä kiireellä juoksin sen heti viime perjantaina hakemaan katraani kanssa. Ja mikä tunne! :) Tunnelma tietenkin lätistyi, kun huomasin, että rakennuslupa oli pelkästään puolisoni nimellä. Siis MINÄ, joka olen hoitanut rakennusprojektia yksinäni ja valmistellut liput, laput ja luvat, saan kylmän suihkun olemalla nainen. Voi huoh, sovinismia rakennusvalvonnassa.

No ei se mitään.

Oma asunto on yhä myymättä, Nyt 4,5kk kulunut, pari ostajaa ollut jo melkein, mutta kalkkiviivoilla ovat vetäytyneet. Tyhmää ja rasittavaa, välillä ihan ranteet auki-fiilis. Mutta mutta. Tällä hetkellä ajattelen, että puolen vuoden myyntiaika vielä ihan normi, ja kyllä tän joku joskus ostaa.

Pankissa käytiin kyselemässä, saataisiinko rahaa jo perustuksia varten, ja kyllä sieltä heltisi! Näin ollen päästään aloittamaan maatyöt (heti kun saavat kaivurinsa paikalle), päästään aloituskokoustamaan (heti kun pääsuunnittelija saa varattua ajan ja rakennusluvan valitusaika on päättynyt 21.10.), HSY:ltä saadaan liitossopimukset ja kaivuaja (en tiedä koska), Vantaan energia laittavat tietoa sopimuksista yms (??) sekä olen selvitellyt Elisan kanssa maatyövaiheessa kaivettavat putket tai muut. Lvi-suunnittelijan kanssa muokataan myös vielä viimeisiä putkia asemakuvaan yms.

Mutta meillä RAKENNETAAN kohta!

2 kommenttia:

  1. Ai vitsi, toi fiilis on kyllä niiiiin huippu! Paitsi, että kyllä se kismittää, kun vain mies huomioidaan - etenkin, kun on itse ollut se tekevä ja osaava osapuoli. Ymmärrän siis hyvinkin sun kismityksesi! Onnea vielä luvan saannista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caritainen! On makeeta :) Vaikka vieläkin mulla on sellainen olo, että ei ole todellista että me muka joskus rakennetaan joku talo. Mä teen vaan asioita ihan niinkun huvikseni... :P

      Poista