sunnuntai 18. elokuuta 2013

Asiaa LVI:stä ja sen vierestä

Note to my self.
Hae liitoskohta lausunto ajoissa, ei vasta luvan jättämisen jälkeen. Nyt meni Miettisen rouvalla kyllä luvat ja lausunnot sekaisin. Hoputin jo HSY:n (ystävällistä) naista, ja lupasikin jo viime viikoksi. Ei vielä näy, mutta josko tällä viikolla.

Naapurit alkoivat hermoilemaan puidensa vierestä kaivamisen takia, joten päädyttiin, että liitytään huleveteen ihan tielle asti (vaikka pitää asfaltti kaivaa auki) eikä naapurin tontin kulmalle. Tuleepahan säästöä, kun ei tarvitse hakea 485e hyväksyntää rasitteesta. Eli naapurin puut jääkööt rauhaan (vaikka sopimus oli siis jo tehty...) mutta ei tarvi alkaa sitten ainakaan urputtamaan, kun haluan korkean lauta-aidan meidän tonttien väliin. Minä joustan, he joustavat (ehkä).

Nyt on kaupunkilaisihminen tehnyt vimosen päälle hienot klapikasat ja on pressut päällä ja kaikkea. Olen hyvin tyytyväinen itseeni! Niillä lämmittää jokusen kerran takkaa, kun sellainen joskus sitten on.

Lapset tekevät kovaa vauhtia jo sisustussuunnitelmiaan. Yhdelle on ostettu jo kuvatapetti ja toinen bongasi kirpparilta seinätarrat. Minä olen kysellyt sisustussuunnittelua, ja sellaista taidetaankin saada opiskelijatyönä :) Kiva! Vaikka aikalailla tiedän, mitä haluan, olisi kiva että joku pitäisi kokonaisuuden käsissä.

Maarakennustöitä olen kilpailuttanut ( www.raksakimppa.com ) ja pari kertaa tonttia näyttänytkin jo. Kuormallinen jätemaata maksaa Petikkoon 80e, ja näitä pitää jokunen viedä. Taisikohan eräs mies puhua 100 kuormasta? Ja samanverran sitten kuskata soraa tilalle. Hullun hommaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti