maanantai 5. elokuuta 2013

Lomat lusittu

Kesän aikanakin on tapahtunut, vaikka blogi on hiljaa.

- Raivasimme viidakon, katkoimme pikkupuut, kaadetimme 4 isoa puuta, olemme hankkiutuneet pian kaikista risuista eroon, olen löytänyt ihania kukkia/marjapuskia, pensaita... Oi.

- Omaa asuntoa ollaan nyt myyty pian 2,5kk. Katsojia käy kyllä jonkun verran, mutta muuta ei ole vielä tapahtunut. viimeinen jännitysmomentti siis jatkukoon...

- Tänään 5.8. jätettiin rakennuslupahakemus sisään! 8 viikkoa meinasi että menee. Ja olihan siellä papereita, mitkä vielä puuttuivat, nämä oli kuitenkin rakennusvalvojan itsensä virheitä. Pintavesisuunnitelma, maalämpökaivon luvan joku hiivatin liite ja vielä yhden naapurin kuuleminen, jonka tontti ei kosketa meidän tonttia edes kulmasta! Kohta lähden kettuillakseni hakemaan Länsi-Vantaalta joltain keneltä tahansa suostumusta. Argh.

Tunteellinen hetki koettiin puolison kanssa eilen, kun palattiin 2 yön reissusta Prahasta. Rakennuspaikan kyltti odotti kotona ja tänään se sitten pääsuunnittelijan kanssa käytiin iskemässä kiinni valopylvääseen! Kunpa tämä toteutuisi!

3 kommenttia:

  1. Se tiedottaminen tai tarvittaessa kuuleminen pitää tehdä kaikille viereisille tai vastapäisille tai kirveenvarren ylittäville tonteille. Itsellä fyysisisesti kaksi naapuria mutta täytyi kuulla kaikkiaan kahdeksaa poiketaksemme hieman kaavasta. Myös vantaalla :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan nyt kuultu kaikki rajanaapurit, kulmat, viereisen kirveenvarren etutontti. Ja nyt sitten keksivät että vielä tien toiselta puolelta tontti, jonka kanssa ei edes yhteistä kulmaa. Mut ihan sama... ;)

    VastaaPoista
  3. Noi valvojat on ihan oma eläinryhmänsä. Jollain on kesto-pms ja toisella muuten vaan vaikeeta... Meillä kans muka-puuttui erinäisiä lippulappuja lupahakemuksesta, mutta näistähän toki ei voinut mainita ETUkäteen, vaan vasta sitten, kun nippua oli palauttamassa. Kai tuohon työhön vaan vaaditaan perusv***umainen luonne.

    VastaaPoista