maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kuumana käy piirrustelu...

... Ei tässä suunnittelun aikana ehdi bloggaamaan! Eli tonttikaupat tehdään vappuaattona. Muurametaloilta ja Jokeritaloilta ollaan käyty hakemassa tarjouksia.  Muuramelta saatiin edullinen (?) tarjous, mutta Jokeri tarjosi yhden luukun taktiikkaa täysin... Katsotaan mikä hintalapuksi tulee. Arkkitehti piirtää vielä pohjan, jolla haetaan tarjouksia joistakin talopuodeista.

On tämä outoa. Nytkö me suunnitellaan sitä, mistä ollaan kohta vuosikymmen unelmoitu? Ei mene oikein jakeluun.

Toukokuussa pitäisi sitten laittaa tämä oma asunto myyntiin, siinäkin sitä taas hommaa. Itse aiotaan tämä(kin, edellinenkin asunto) myydä. Ikkunoiden pesulla voisi aloittaa. Ja sitten pitänee alkaa tavaroita karsimaan, miettimään voidaanko isoäidilläni asua yläkerrassa rakennusaika, mihin tavarat... Ja pankkiinkin pitäisi mennä kyselemään tarkkaa lainamäärää, mitä saataisiin.


3 kommenttia:

 1. Tuo haaveen toteutuminen on kyllä huikeaa. Mekin haaveilimme vuosia tästä tilanteesta, jossa nyt olemme... välissä oli opiskelijaelämää, työttömyyttä ja hoitovapaata. Mutta vihdoin elämä näyttää siltä, että uskalsi ottaa hypyn tuntemattomaan. Ja parin viikon päässä häämöttävä muutto kyllä todella tuntuu kaiken jahkailun ja pähkäilyn arvoiselta <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Uskon! Huikee fiilis. Sittenkun on piirtänyt ja miettinyt ja pähkäillyt talon pohjaa, ja joskus muuttaa siihen taloon, niin... Aika kivaa :) Nyt vielä, kun oon hoitovapaalla ja päivisin on "aikaa" pähkäillä näitä hommia, niin ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan mitä mä tein läppäri sylissä jatkuvasti, kun Annia odotin ja piti levossa olla... no mallailin talomalleja ja lähettelin tarjouspyyntöjä! :D Se, kun oli ns. liikaa aikaa, oli ihan mielettömän ihanaa omassa haavemaailmassa liitelyä :)

   Poista