sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Jetta talot

Perjantaina kävin kätevällä porukalla (yksin esikoisen ja kuopuksen 8v ja 9kk kanssa) Jetta taloilla. Sieltä saisikin sitten just mitä halutaan, 280cm huonekorkeudella omilla piirustuksilla. Pyydettiin samalla sitten arkkitehtikuvat, joista ei tarvitse maksaa 285e, jos kauppoihin päädytään. Niillä kuvilla voidaan kuitenkin kilpailuttaa muitakin putiikkeja. Hyvä fiilis jäi, ens viikolla tulee tarjous, joka kylläkin jännittää. Paljonko tämä lysti maksaisi.

Huomenna pitää soittaa kaupungin rakennusvalvontaan ja kysellä lestomeluasioita. Jos oikein tulkitsin kaupungin karttapalvelua, niin kuulumme juurikin lentomelualueelle. Nyt tarviikin tietää, mitä se rakenteellisesti tarkoittaa talolle vaatimuksia. Toivottavasti desibeliovi riittää, koska tuulikaappi olisi kamala... Nelinkertaiset ikkunat? Lisä fylliä yläpohjaan?

Tässä ihania kuvia kaapattuna Kannustalon esitteestä http://www.kannustalo.fi/mallistot/kannustalo_vihervaara.php?page=70, vaikkei Kannus meidän toimittajaksi ehkä päädy, on sisustuksellinen nuora kuitenkin....
Uuh...

Tokihan taloon täytyy tulla jotain, joka nyt IN, eli marmori (jäljitelmä, marmori ei itsessään kestävä pöytätasoksi) tasot keittiöön. Ihana!


Ja sauna. Miksi saunan pitäisi olla hämyinen loukko, mä haluan valoisan ja laatoitetun saunan!! Ihana!! Meille valkoiset laatat, tumman harmaat lauteet ja upotettu kiuas.

Huomenna jatkamme välittäjän kanssa nykyisen asunnon hinnan pohtimista, ja tiistaina vihdoin tonttikaupat, josko sitten uskaltaisi enemmänkin alkaa hehkuttamaan ja suunnittelemaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti