keskiviikko 27. elokuuta 2014

1.8.2014 Muuttopäivä!

Pahoittelut, kun jotkut ovat turhaan yrittäneet seurata blogia, jota ei päivitetä...

Loppukevät ja kesä meni ohi hujauksessa. Perheessä tapahtui kaikenmoista, jonka ohella blogi oli viimeinen asia mielessä... Kesäkuun lopussa muutimme pois vanhasta asunnosta. Hieno kontti oli lainattu tontillemme, johon tungettiin 30 neliöä täyteen tavaraa. Perheemme muutti anoppilaan, josta ajettiin porukat mökkeilemään heinäkuuksi. Heinäkuun 11. oli vauvan laskettu aika, mutta vauva ei pitänyt ollenkaan aikataulusta kiinni. Pikkuinen syntyi sitten 23.7. käynnistettynä (lääkäriin vetosin, että muutto on tulossa, vauva pitää saada ulos!!). Heinäkuun viimeinen viikko meni työmaata siivotessa, loppusiivousta tehden ja ihmetellen, miten se sujuu vastasyntyneen vauvan kanssa. Onneksi ystävät tulivat apuun, ja saimme talon ja tontin siivottua muuttotarkastuskuntoon perjantaiksi 1. elokuuta. (Sivuhuomautuksena vauva oli siis 8 päivää, isoveli 2vee ja siskot 6,8, ja 9 vee, äiti vastasynnyttänyt ja hermo jumissa lonkassa, jonka takia liikkuminen vaikeaa...)

Muuttotarkastus läpäistiin pienten lisämausteiden jälkeen, vihdoin, uskomatonta, talo on muuttokunnossa?!! Lisäselvityksiä jouduttiin vielä tekemään, muutamia piirustuksia vielä pitää käydä valvojalle näyttämässä (olivat lukeneet alkuperäisiä lupakuvia, joiden jälkeen on tehty leimattuja muutoksia), yksi terassin ovi oli ilmoitettuja desibelejä pienempi, ne hiivatin verolappuset, rasitesopimus ei ole huudatettu ym. pientä...

Muutto alkoi luonnollisesti samantien tarkastuksen jälkeen ja perjantaina olimme itkun ja hammasten kiristyksen jälkeen klo 23 saaneet lapset jonkinlaisiin peteihin uuteen kotiin.Seuraava viikko menikin kodin kuntoon laitossa sekä ihmetellessä uutta vauvaa.

Caavatalot tekivät kaiken juuri niinkuin olimme vain voineet toivoa muuttovalmiin talon valmistuvan. Saimme super-timpurin apupoikineen, hommat hoituivat valmiiksi viimeisen päälle hyvin ja siististi tehtyinä kuukautta ennen määräaikaa. Näin jälkikäteen harmittaa pelkästään, että pitkän projektin jälkeen menetän kaikki uudet ystäväni Teron, Kyöstin, Jussin ja Valtsun ;D
Pientä napinalistaa keräsimme luovutustarkastukseen, mutta missä projektissa kaikki nyt menee kerralla oikein. Ulko-oven kätisyyden ehtii vaihtaa myöhemminkin, tärkeintähän on, että miten viat korjataan. Julkinen kiitos Caavataloille hyvin tehdystä työstä ja kauniista kodista!

Kuvia laitan tulemaan myöhemmin lopputuloksesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti